Introduktion

Først og fremmest sælger Sandwichen Sandwichs. Men derudover kan vi også tilbyde boller, pastasalat, bla. salat, tærter, hjemmebagte kager, smoothies, frugt og meget andet lækkert. Hos os er maden hjemmelavet lige fra dressing til deller. Brødet færdigbager vi selv. Salat og grønt bliver leveret friskt af vores frugt og grønt mand. Vi har også et samarbejde med et cateringfirma som varetager vores interesser. Samtidigt handler vi selv ind 1-2 gange om ugen så vi altid kan være bevidste om hvad der forgår på markedet.

Vi har specialiseret os i leveringer til institutioner, kontorer, foreninger, sportsklubber, receptioner, o. lign.
Vi dækker nu et bredt markedet med vores sunde koncept.

Hos os går vi meget op i maden, hygiejne, kundepleje samt kvalitet. Vi gør alt for at vores kunder føler sig velkommen og samtidigt får en hurtig, god og professionel betjening.

Om Sandwichen.dk

Sandwichen blev til i 1997 af to gode venner, som havde en ide om at skabe en sund sandwich café i Århus, som primært skulle sælge hjemmelavede sandwichs og boller. Butikken blev fra start rigtig godt modtaget på grund af sit sunde nye koncept.
Det er nu snart mange år siden og Sandwichen ligger her endnu. Vi har holdt fast i vores kvalitetsrige produkter og udbygget vores koncept med mange nye.

Vil du vide mere så tag et kig på vores koncept, menu kort eller endnu bedre – kom ned og besøg os på Viby Torv.

Vær social